Érdekli az ingyenes VIN-dekóder Tatán? Használja eszközünket, és dekódolja az alvázszámot. Egy pillantással megismerheti járműve teljes előéletét. Ezek olyan alapvető fontosságú adatok, mint a jármű története, kiegészítői, színe és eredete. A régebbi autóknál ez a jármű vázára vagy karosszériájára volt rábélyegezve. A VIN pontos helyét egy adott típuson a www.hol-a-vin.com oldalon találja meg.

Dekóder VIN Tata

Minden autónak egyedi alvázszáma van. A Tata VIN-dekóderrel ellenőrizheti, hogy az autójában lévő jelenlegi felszerelések eredeti, a gyártó által a járműbe beszerelt alkatrészek-e. Egy adott jármű megvásárlása előtt érdemes ellenőrizni a festék színét is. Érdemes odafigyelni a kárpitozásra, az ablakokra, a kárpitozásra, az ablakfűtésre vagy a légzsákok számára is. Ha valamelyik felszerelés nem egyezik, az azt jelentheti, hogy a felkínált jármű balesetet szenvedett! Ezért érdemes még a jármű megvásárlása előtt megfejteni az alvázszámot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban azért fizet, amit vásárol. Sajnos kiderülhet, hogy az új felszerelés negatívan hat a járműre, és gyakori látogatásokra lesz szükség a márkakereskedésben. Az alvázszám ellenőrzésével azt is meg tudjuk állapítani, hogy a jármű véletlenül nem lépett-e be illegálisan az országba. Ez sajnos egyre gyakoribb probléma.

A VIN ellenőrzése Tatán segít megismerni az összes információt egy adott modellről. A VIN segítségével megtudhatja többek között a jármű történetét, a felszereltség típusát, színét és eredetét. Az ebben a számban szereplő összes információ segít Önnek a helyes döntés meghozatalában, amikor autót vásárol. Ne feledje, hogy egy adott modell VIN-jének pontos helyét megtalálhatja a www.hol-a-vin.com  honlapunkon.

Mikor lehet hasznos egy VIN-dekóder?

Az alvázszám mind a tizenhét karakterében olyan információk vannak kódolva, mint a gyártási hely és év, a jármű típusa, a futásteljesítmény és a szervizjavítások. Ezek az adatok rendkívül hasznosak lehetnek, amikor például:

  • meg kell találnia és azonosítania kell az autóját (pl. lopás után),
  • Ellenőrizze a jármű eladójának megbízhatóságát,
  • Értékbecslést kell végeznie a járműről
  • Meg akarja határozni a berendezés verzióját,
  • meg kell vásárolnia néhány alkatrészt az autójához.
  • Ne feledje, hogy az alvázszám olyan, mint az egyes autók aljának kódja, és a VIN dekóder lehetővé teszi a benne kódolt adatok gyors olvasását. Csak kattintson az alábbi űrlapra.