A Tata alvázszámát a jármű jobb oldalán, jól látható helyen, az alvázon vagy a karosszérián tartósan fel kell tüntetni. A jármű azonosítása az egyik első dolog, amelyet a járműdiagnosztikai vizsgálat során végeznek, és fontos része annak.

Ellenőrizze, hogy hol van az alvázszám – adja meg az alvázszámot

Ne feledje, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a jármű előéletét! Ezt a Tata alvázszámának alábbi megadásával teheti meg:

A VIN ellenőrzése Tatán segít megismerni az összes információt egy adott modellről. A VIN segítségével megtudhatja többek között a jármű történetét, a felszereltség típusát, színét és eredetét. Az ebben a számban szereplő összes információ segít Önnek a helyes döntés meghozatalában, amikor autót vásárol. Ne feledje, hogy egy adott modell VIN-jének pontos helyét megtalálhatja a NumberVIN.com honlapunkon.

Hol található a VIN-szám a Tatában?

A Tata járművekben azonban az autótípustól függően más-más helyen található (pl. Indica, Indigo, Safari, Xenon). A régebbi autóknál a jármű névtábláján helyezték el, vagy a jármű vázára vagy karosszériájára “lyukasztották” vagy domborították. Az újabb járműveken a szám gyakran a szélvédő mögött található matrica formájában látható. Ha nem találja a számot, érdemes elautózni egy műszaki vizsgálóállomáshoz, és segítséget kérni a diagnosztikustól. A legegyszerűbb azonban, ha a honlapon elérhető eszközünket használja. Természetesen, ha új autót keres, sok hirdető adja meg ezt a számot a hirdetésben, hogy eladja az autót, és már lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzük.

Ha már megtalálta az alvázszámot, akkor mindenképpen nézzen utána. Ez segít megismerni minden információt a szóban forgó modellről. Az alvázszám alapján megtudhatja többek között a jármű történetét, a felszereltség típusát, a színét és a származását. Az ebben a számban szereplő összes információ lehetővé teszi, hogy helyes döntést hozzon autóvásárláskor.